Представители на Ботев (Пловдив) взеха участие в LaLiga Football Seminar,

...
Представители на Ботев (Пловдив) взеха участие в LaLiga Football Seminar,
Коментари Харесай

Ботев Пловдив посети LaLiga Football Seminar

Представители на Ботев (Пловдив) взеха присъединяване в LaLiga Football Seminar, който се организира на 22-ри март в София. Семинарът се състоеше от дискусионни панели и презентации на съответстващи за клуба тематики, измежду които развиване и резистентност на футболния артикул, създаване на цифрова тактика за почитател ангажираност и напредък в спонсорството. 

Участие в LaLiga Football Seminar взeха едни от най-изявените експерти в Испания, част от които бяха Диего Санчез, Директор " Бизнес Развитие " в Атлетико Мадрид, и Пабло Аркуеро, Директор " Спонсорства " в Реал Бетис. Двамата се концентрираха над развиването на клубния бранд, привличането на бизнес сътрудници и усъвършенстване на наличните запаси. 

Семинарът завърши с отворена дискусионна маса, където всеки присъстваш можеше да зададе своите въпроси към гост-лекторите. ПФК Ботев (Пловдив) изрича своите благодарности към уредниците на LaLiga Football Seminar, за опцията да вземе присъединяване в това потребно за развиването на клуба събитие.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР