Представители на Барселона се намират в Лондон, където преговарят на

...
Представители на Барселона се намират в Лондон, където преговарят на
Коментари Харесай

Делегацията на Барса за Коутиньо вече е в Лондон

Представители на Барселона се намират в Лондон, където договарят на място за привличането на Филипе Коутиньо от Ливърпул, оповестява вестник Sport във водещия материал на днешния си брой. По този метод се удостоверяват информациите на други издания, че “лос кулес” няма да се откажат елементарно от бразилеца и ще сторят всичко по силите си, с цел да го вземат. А под всичко може да се схваща към 100 млн. евро. Толкова, че даже и повече, упорстват да получат от “Анфийлд”. Испанците пък се надяват сумата да не надвишава 80 млн., само че към този момент чуха " не " на сходно предложение.

Каталунците са уверени, че Коутиньо е играчът, който ще може най-добре да замести Неймар, който с единия крайник е в Пари Сен Жермен.

И преди да стане ясно, че Ней може да си тръгне от “Камп Ноу” “блаугранас” споделяха благосклонностите си към Фил, само че в този момент към този момент нещата са по-сериозни от всеки път.



Mundo Deportivo пък допълня, че наред с Коутиньо Барселона няма да се откаже и от Паулиньо, който е в китайския Гуанжоу Евъргранде.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР