Представители и привърженици на ГЕРБ се събраха на спорния строеж

...
Представители и привърженици на ГЕРБ се събраха на спорния строеж
Коментари Харесай

Гербери и кметът на Бургас с акция срещу новия собственик на бетона на Алепу

Представители и последователи на ГЕРБ се събраха на противоречивия градеж на " подпорната стена " на плажа " Алепу " и скандираха " Мая, вън! " и " Къде е Христо Иванов? ", съобщи Bulgaria on air.

Демонстрацията е провокирана от новината от преди дни, че новият вложител на " подпорната стена " е брат на Здравко Василев , член и кандидат-депутат от листата на " Изправи се! Мутри вън! ".

" Алепу Вилидж " към този момент е с нов вложител

Събарянето на укрепителното оборудване можело да докара до еко злополука

Пред оборудването се събраха близо 80 души. " Това ли е новият хотел на Мая Манолова? ", попитаха те посредством онлайн лъчение във фейсбук. Сред протестиращите през днешния ден бяха кметът на Бургас Димитър Николов, някогашните депутати Ася Пеева, Жечо Станков, Иван Вълков и Галя Желязкова , изброява БНР.

" Светът не е виждал подпорен хотел. За да се укрепи свлачището. Това е безумство. Затова ли новото образувано болшинство небрежно се опита да придобие с подставени лица този подпорен хотел и по този метод да довърши хотела? " - попита Бойчо Георгиев. Общинският консултант от ГЕРБ е и някогашен началник на Регионалната екоинспекция.
 Прокуратурата стачкува разрешителното за градежа на Алепу
Прокуратурата стачкува разрешителното за градежа на Алепу

Стъпка към премахването на " подпорния хотел "?

Лидерът на обединението Мая Манолова се разграничи от случая и. Тя съобщи, че новият вложител е общински консултант от напълно друга партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР