Представете си следната ситуация – на дълъг път сте, късно

...
Представете си следната ситуация – на дълъг път сте, късно
Коментари Харесай

10-те неща, които най-често разглеждаме във Facebook

Представете си следната обстановка – на дълъг път сте, късно през нощта е, а не може да заспите. Съседът до вас също не спи, само че гледа неприятно и явно не е подобаващ събеседник. Какво ни остава с изключение на да извадим телефона и да се поровим в него. Отваряме профила си във Фейсбук.

Сещаме се да предложим другарство на съученик, който не сме виждали от години. Проверяваме по какъв начин наподобява новият на някогашната. Малко по-късно откриваме, че съученикът ни към този момент е плешив татко на тризнаци, а новият на някогашната към този момент също е в групата на някогашните. Което ни успокоява… малко.

Ако постоянно се случва да отделяте част от времето си в ровене на непознатите профили, бъдете спокойни, водени от чисто човешко любознание, хиляди хора по света вършат същото като вас. Освен това статистиката сочи, че търсенията на потребителите нормално са напълно почтени – интересуваме се от ориста на хора от предишното ни или такива, с които неотдавна сме се срещнали.

Вижте в листата – дали вида профили, от които нормално се интересувате, съответстват с тези и на другите Фейсбук консуматори.

10. Приятели от детството, които са далеко.
9. Първото гадже.
8. Човекът, който харесваш, а той/тя по този начин и не те вижда.
7. Новото гадже на бившия/та.
6. Съученици, които изчезнаха след завършването.
5. Новото гадже на най-хубавия приятел/ка.
4. Съквартирант/ка.
3. Новият сътрудник.
2. Роднини, които не си виждал от дълго време.
1. Любима група, артист, реализатор.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР