Представете си какво дъно удари това правителство, за да ни

...
Представете си какво дъно удари това правителство, за да ни
Коментари Харесай

Тошко Йорданов емоционално! Посочи гилотината за кабинета

" Представете си какво дъно удари това държавно управление, с цел да ни принуди да създадем това нещо в случай, че бяхме съдружни сътрудници. Прогони ни ни, тъй като ние бяхме прогонени от тази коалиция поради неспазване на съдружното съглашение ", сподели ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов, представен от " Дарик ".

" Ние предупреждавахме от 4 месеца, че по тематиката за Северна Македония вървят по въже, на което му късат конците, за надменно държание, за неколегиалност и в последна сметка ни прогониха, нарушавайки съдружното съглашение ", изясни той.

Той изясни, че лицемерието в този парламент е издигнато на необикновено високо равнище. " Кирил Петков би трябвало да научи нещо доста простичко - в Народното събрание има представители на политически сили. Преговори се водят с политически сили - не с всеки един народен представител по настрана, тъй като те не са проститутки, с цел да бъдат купени ", сподели още той.

Йорданов изясни, че в случай че " Продължаваме промяната " вземе мандат и в случай че изпратят предложения да беседват с политическите сили - евентуално " ИТН " ще организира диалози

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР