Представените досега антикризисни мерки не дават важните отговори - откъде

...
Представените досега антикризисни мерки не дават важните отговори - откъде
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Представените мерки не дават важните отговори

" Представените до момента антикризисни ограничения не дават значимите отговори - от кое място ще дойдат парите, по кое време ще влязат в деяние, дали ще има пенсионери с общ приход, който да е по-нисък от това, което са получавали преди ".

Това сподели пред БНР депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов, заместник-председател на Комисията по труда и обществената политика в Народното събрание, някогашен обществен министър. Той акцентира, че Движение за права и свободи ще вземе решение кои ограничения да поддържа в пленарната зала, когато ги види дефинирани и препоръчани:

" Всички ограничения, които са в полза на бизнеса и на българските жители, естествено е да бъдат подкрепени от Движение за права и свободи ".

" Трудно може да се каже, че тези пари са таргетирани към най-нуждаещите се ", разяснява още той.

По думите му държавното управление би трябвало да подкрепи и бизнеса, и българските жители, които не могат да се оправят сами: " Не е уцелена ваксата ".

" Бюджетът ще бъде подложен пред съществени тествания. Ще стартират да ескалират и популистични претенции, което ме кара да мисля, че ръководещите мъчно ще се държат като държавници, сложени в условия на нарастващ популизъм ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР