Представата за туризъм напоследък се промени доста. По-ранните пътешественици са

...
Представата за туризъм напоследък се промени доста. По-ранните пътешественици са
Коментари Харесай

Страната, в която секс индустрията е най-развита, е в Европа

Представата за туризъм в последно време се промени много. По-ранните пътешественици са търсили нови географски хоризонти, които да открият, през днешния ден съществуват разнообразни аргументи, които карат хората да обикалят света. Например, в наши дни съществува понятието секс туризмът, което се дефинира като пътешестване до други страни, постоянно до други континенти, с цел да вършим секс - основно до дестинации, където секс работата е позволена, макар че милиони секс служащи работят незаконно.

За страдание, трафикът на хора постоянно се свързва с промишлеността на секс туризма и върви ръка за ръка със секса с деца и детската порнография. Накратко, секс туризмът се смята за една от най-големите незаконни промишлености в света. Затова от Twift News се заемат освен да ни покажат най-популярните дестинации за секс туризъм в света, но и проблемите,и несъгласията на секс промишлеността във всяка от страните.

10. Бразилия

Бразилия е известна дестинация за секс туризъм, като огромна част от промишлеността е детската проституция. Много често дори се утвърждава и предизвиква от родителите на тези деца.

Непълнолетните девойки костват по-малко от възрастните. Непълнолетни не се позволяват до питейните заведения, тъй че таксиметровите водачи им сътрудничат, с цел да докарат клиентите с тези девойки до околните мотели.
 Снимка 645035

Проституцията в Бразилия, както и притежаването и ръководството на обществен дом са противозаконни. Това обаче не пречи на голям брой обществени домове да действат в градовете на тази страна.

Всеки уикенд специфични туристически организации провеждат секс турове за европейски мъже. Какво ще получат лу? Е, на ниска цена секс с екзотични загорели бразилки (в множеството случаи непълнолетни), които постоянно се появяват в полови мечти и се възприемат като знак на еротиката.

Бумът на бразилския секс туризъм нормално се случва на датите на огромни спортни събития. Така да вземем за пример преди международното състезание по футбол в Бразилия през 2014 година се появяват над 3350 уеб страницата за секс.

9. Филипините

Около половин милион души са ангажирани в секс промишлеността във Филипините. Още по време на Втората международна война " момичешките " питейни заведения набират известност и това е началото на секс туризма в тази страна. Проституцията тук е противозаконна, само че проституиращите могат да бъдат открити в питейни заведения и салони за масаж.
 Снимка 645039

Известен с оживения си нощен живот, град Макати има голям брой клубове и питейни заведения, в това число тези на улица P. Burgos, локалния квартал на Червените фенери. Започвайки от 19 ч., ще видим многочислени предприемачи в костюми, които търсят място, където да се провиснал след тежък работен ден, както и дами, и хомосексуалисти, облечени в разнообразни тоалети, препълнени в питейните заведения и клубовете, чакащи да обезпечат този дълго чакан релакс.

Средностатистическият клиент във Филипините е чужденец на междинна възраст, който нормално е разведен, неженен или изолиран от жена си. Средностатистическият секс служащ във Филипините пък е жена или момиче (99%), а 21% от този брой са малолетни. Причините да станат проститутки в тази страна са бедността и обществените промени.

8. Кения

Пенсионирани бели мъже и дами пътуват до Кения, с цел да намерят млади девойки и момчета, постоянно малолетни. Кения е парадайс като секс дестинация, изключително за тези, които търсят секс с деца.

Според статистиката мъжете се интересуват повече от малолетни девойки, а дамите - от по-възрастни. Пенсионирани и отегчени, те се усещат специфични с кенийските мъже и осъществят най-смелите си мечти, в това число тези за африкански мъже.
 Снимка 645034

Много постоянно тези бели дами имат нещастни истории в предишното си - те са или разведени, или нещастни в браковете си. Тук в Кения мъжете знаят по какъв начин да вършат похвали, какво да кажат и по какъв начин да се държат, с цел да накарат тези дами да се почувстват мечтани.

Проучване на UNICEF осведоми, че към 30% от кенийските девойки на възраст от 12 до 18 години са въвлечени в избран тип секс работа. Всяко десето от тези девойки е почнало работа преди пубертета.

Това, което утежнява нещата е, че се приема за средство за печелене на пари, по тази причина и доста родители предизвикват децата си да пропущат учебно заведение и да вървят по плажовете в търсене на бели туристи, които могат да ги измъкнат от бедността.

7. Малайзия

Въпреки че секс работата е противозаконна в Малайзия, можем да се натъкнем на проститутки навсякъде по улиците на Куала Лумпур, както и в кварталите на алените фенери. Най-известният измежду тях е Букит Бинтанг.

Други известни дестинации за секс туризъм са Ипох и Пенанг. Повечето проститутки са нелегално пристигнал там от Китай и Тайланд. Публичните домове и други свързани с тях действия са противозаконни и в Малайзия. Въпреки това са на всички места.
 Снимка 645040

Една от известните форми на секс туризъм в Малайзия са салоните за масаж с " благополучен край ". През 2014 година прогнозният брой на секс служащите е 150 000, а облагата, осъществена от промишлеността, се равнява на 963 милиона $.

6. Испания

По испанските автомагистрали има 1200 бордея. Що се отнася до градовете, измежду най-известните дестинации за секс туризъм в Испания са Мадрид, Барселона и Ибиса с техните квартали на алените фенери.

Приблизителният брой на проститутките в тази страна е към 350 000, 80% от които са девойки от други страни, пристигнали там незаконно. Секс промишлеността в Испания носи 3.7 милиарда евро годишно.
 Снимка 645041

Една от секс работничките споделя, че нощувката коства 50 евро, чистите чаршафи - 5 евро, а презервативът - 5 евро. Тя признава, че по-голямата част от клиентите са женени фамилни мъже, положителни татковци и съпрузи. Но те стават секс туристи, с цел да намерят нещо, което не могат да опитат с дамите си, защото обществото е строго и закостеняло.

5. Доминиканска република

Да си продажница там е законно, само че да управляваш обществен дом не е. В Доминиканската република има сред 6 и 10 000 секс служащи, доста от които са хаитяни. Доминиканките обаче са по-желани и хвалени поради по-светлата си кожа и им е позволено да работят в по-престижни области.

Проститутки там можем да намерим главно в центъра на Санто Доминго и Пуерто Плата. Сосуа, град в северната част на Доминиканската република, се е трансформирал в дестинация за секс туризъм за немските мъже. Някои доминиканки се местят в Сосуа с вярата да намерят там предстоящ немски брачен партньор и да емигрират в Германия. Много проститутки в Сосуа считат непрекъснатите си клиенти за свои гаджета. Те търсят романтика и връзки.
 Снимка 645036

Някои немски мъже са изкушени от този " хубав доминикански живот " и се местят в Сосуа. Сред другите дребни градове с високи равнища на проституция (колкото по-бедни са дамите, толкоз по-високо е равнището на проституция) са Лас Теренас, Кабарете и Бока Чика.

Според статистиката от 2015 година една четвърт от проституиращите в Доминиканската република са малолетни.

4. Тайланд

Проституцията в Тайланд датира от времето на Кралство Аютая (1351 г.-1767 г.). Според статистиката в Тайланд има сред 250 000 и 2 милиона проститутки. Тъй като е много мъчно да се откри добре платена работа за жена в Тайланд, може да се разбере за какво там има толкоз огромен брой секс служащи.

Секс туристи от всички елементи на света са привлечени от Тайланд, само че малко на брой знаят, че това е страна, която е известна с голямата употреба на деца в секс промишлеността.
 Снимка 645033

Международната организация по миграция твърди, че всяка година 600 милиона души пътуват за секс до Тайланд. 3% от тези пътувания са свързани с търсене на секс с деца, което значи, че 3 милиона души пътуват годишно с такива планове. Според различен източник множеството от тези малолетни са девойки от Тайланд и Лаос.

До 1960 година проституцията е легална в Тайланд. Сега това се регламентира с три закона. Макар в този момент да е противозаконна, проституцията остава необятно предлагана. Най-популярните дестинации за секс туризъм в Тайланд са градовете Патая, Пукет и Банкок.

3. Колумбия

Проституцията е законна и предпазена от закона и в Колумбия. Освен това, като се има поради, че колумбийките се считат за доста красиви, не е чудно, че секс туризмът в тази страна става известен.

Good Girls в Кали е секс курорт с ол инклузив. Цените варират от 500 до 1500 $. Най-евтиният вид е стая с " положително момиче ". По-скъпо е независима вила с храна. Ако сме подготвени да похарчим 1500 $, ще получим вила, спа процедури, обиколки с хеликоптер и две " положителни девойки ". Ако пък сме склонни да пръснем още пари, ни чакат не сако еротични разтривки, само че и тройки.
 Снимка 645043

Не бива да се тормозим за самоличността си, защото курортът подсигурява сигурност по време на нашия престой.

Проблемът с трафика на хора обаче е необятно публикуван и в Колумбия. През 2019 година са регистрирани 124 случая. Предполага се, че 12% от проституиращите са малолетни.

2. Нидерландия

И проституцията, и ръководството на обществен дом са законни и се контролират от закона в Нидерландия. Вероятно всеки е чувал за квартала на алените фенери, именуван още De Wallen, в Амстердам. Според статистиката към 1000 проститутки работят в Амстердам всеки ден, а общият им брой е сред 15 и 30 хиляди. 90% от този брой са дами, 5% мъже и 5% транссексуални. Можем да ги намерим по витрините на Червените фенери, в обществените домове или като конвой.
 Снимка 645038

В Амстердам можем да срещнем секс служащи от към 45 националности, като една трета от тях са нидерландци. Други идват от Тайланд, Латинска Америка, Карибите и Централна и Източна Европа.

Въпреки това, с цел да станем секс екскурзиант в Амстердам, не е наложително да употребяваме услугите на проститутка. Можем да посетим места със " полов интерес ", като Temple of Venus, Sexmuseum или разнообразни представления.

Секс шоутата или пийп шоута, както още ги назовават, се разграничават по жанр - от комедийни до такива с същински секс онлайн.  Входът е към 30 евро.

1. Германия

Различни клонове на секс промишлеността са законни в Германия, в това число проституцията (дори уличната), обществените домове и предложенията за работа, направени от HR организации. Правителството контролира секс работата в тази страна, налагайки налози върху нея. Проституцията е легализирана през 2002 година и от този момент промишлеността прави голям скок напред. Законът за отбрана на проститутките, публикуван през 2016 година, има за цел да усъвършенства живота на проституиращите. В същото време постанова избрани ограничавания: проституцията би трябвало да бъде записана и не е позволена без потребление на презервативи.

Имайки поради, че проведената проституция в Германия датира от началото на 1200 година сл. Хр., нищо чудно, че тази страна получава името на " най-големия обществен дом в Европа ". Кварталите на алените фенери са станали нещо всекидневно в градове като Хамбург, Франкфурт, Берлин и Щутгарт. Например Reeperbahn в Хамбург е квартал, прочут със своя подбор от големи секс шопове, обществени домове, стриптийз питейни заведения със стриптийз танцьорки за разнообразни усети и доста проститутки, работещи на улицата (тези от първокласния клас могат да бъдат открити по витрините на магазините в специфична част на региона, където могат да влизат единствено мъже).
 Снимка 645032

В Щутгарт се намира един от най-големите европейски бордеи, наименуван Paradise, с 31 независими стаи. Цената на построяването на този комплекс възлиза на повече от 6 млн, евро, само че се изплаща бързо, защото стотици мъже го посещават всеки ден.

Повече от един милион немски мъже купуват секс услуги всеки ден, както демонстрира документалният филм Sex - Made in Germany. Някои туристически организации оферират специфични секс обиколки за мъже от Северна Америка, Близкия изток и Азия.

Смята се обаче, че немските бордеи предизвикват трафика на хора и заобикалят правата на секс служащите. Е, това не пречи на лудата известност на Германия като същински парадайс за секс туристите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР