Предсрочните избори провалиха плановете за романтичен меден месец на Ники

...
Предсрочните избори провалиха плановете за романтичен меден месец на Ники
Коментари Харесай

Ники Дойнов се сбогува с плановете за меден месец

 Предсрочните избори провалиха проектите за сантиментален меден месец на Ники Дойнов и жена му Петя. Двойката мина под венчило в края на юни, само че шефовете на младоженеца му отказали отпуска за сватбено странствуване. То се отсрочва за неопределен срок.

Първоначалните проекти били звездата на Нова телевизия и неговата обичана Петя Иванова да заминат за някоя екзотична страна незабавно откакто си кажат " Да! ".

Всичко обаче се провалило с гръм и тропот, когато президентът Румен Радев разгласи, че изборите ще са на 11 юли. Датата е единствено две седмици след сватбата на водещия. Още като чул по кое време ще се гласоподава за нов парламент, той бил наясно, че би трябвало да се сбогува с проектите си за меден месец, написа Hotarena.bg

В Нова тв, както и в останалите огромни малките екрани в страната, интервалите към изборите са най-напрегнати за целия екип. Всички се активизират за ексклузивен труд и единствено тежко болните са освободени от професионалните си отговорности. Звездите в сходни моменти са най-натоварени, а самият Дойнов е избран за един от водещите предаването " България избира новите депутати " точно на изборния ден. Така е немислимо да излезе в отпуска.

Периодът след изборите също ще бъде под напрежение за него и сътрудниците му, тъй като предстоят привикване на новото национално заседание и опити за съставяне на държавно управление. Очаква се голям медиен звук, който ще продължи минимум месец и то в случай, че не се повтори сюжетът от пролетта, когато държавно управление не беше образувано и се постановиха предстрочните избори измежду лято. Всичко това значи, че младоженецът Дойнов ще може да излезе в отпуска за сватбеното си странствуване най-рано в средата на август и то в случай че има шанс. Това е близо два месеца след сключването на брака му с Петя.

Въпреки че не му било прелестно, Ники не се и оплаквал от създалото се  състояние. Той приемал нещата метафизичен. Чакал е да стане съвсем на 50 години, с цел да се ожени, няма да стане нищо съдбовно, в случай че изчака още малко за медения си месец.

Половинката му била надалеч по-недоволна от обстановката. Петя от години мечтаела обичаният й да я направи честна жена. Той се е решил на тази значима стъпка цели 7 години след началото на връзката им и 4 години откакто влюбената жена го подари с дете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР