Предсмъртно писмо е било открито в считания до този момент

...
Предсмъртно писмо е било открито в считания до този момент
Коментари Харесай

Никой от МВР не е намерил предсмъртното писмо в джоба на убития от Пловдив!

Предсмъртно писмо е било намерено в считания до този миг за погубен пловдивски предприемач Данаил Божилов. Начинът, по който е намерено писмото, потвърждава, че проверяващите не са си свършили работата по време на огледа на местопроизшествието, поради което и същинската причина за нещастието се забави във времето, оповестява Фрогнюз.

Оказва се, че предсмъртното писмо, в което Божилов оповестява за желанията да постави завършек на живота си, е намерено в задния джоб на панталоните му и то от правосъдните лекари преди да му бъде осъществена аутопсия.

Това значи, че служителите на реда на място необичайно по какъв метод са пропуснали тази основна детайлност. Това демонстрира, че Министерство на вътрешните работи всекидневно показва все по- дребен потенциал и опция да се оправя даже с обикновени проблеми като едно самоубийство.

Историята тотално се заплита и от обстоятелството, че се счита, че оръжието с което се е прострелял самоубиецът е откраднато в следствие. Именно затова то не може да бъде намерено и до този миг. Голямата загадна обаче е дали някой инцидентен минувач е минал, видял е натрупа и е взел оръжието или тази работа е свършена от член на проверяващия екип. Този факт занапред следва да бъде разгадан.

Припомняме, че началник на пловдивската полиция е Атанас Илков, един от хората, които стои зад трагичната интервенция в Лясковец, при която почина командосът Емил Шарков. Проверка на ведомството потвърди, че Илков има значителен "принос " за съдбовната развръзка в Лясковец. Доказана беше и неговата роля поради което по време на ръководството на "Борисов 2 " той бе уволнен.

В следствие обаче тихомълком го върнаха в системата като шеф в пловдивската дирекция, а от няколко месеца към този момент е назначен и за шеф. Местните служители на реда настояват, че се работи под голям стрес и напрежение. Твърдят още, че се дават къси периоди за голяма по размер работа, поради което проверяващите се усещат притиснати до краен лимит.

Историята може да бъде избрана като „ Тъпоъгълници “. А разбивката на престъпната обстановка прави „ Афера.бг “:

Министерство на вътрешните работи тъпоъгълници 1 откри, в лицето на глав.секът, че убитият предприемач от Пловдив май се самоубил, обаче оръжието по този начин и го няма на престъплението…

Министерство на вътрешните работи тъпоъгълници 2 се развива с шеметна мощ, откакто медии разпространиха информацията, че в задния джоб на убития било ВЕЧЕ открито предсмъртно писмо, което обаче било ПРОПУСНАТО при огледа от ченгетата в началото, а оръжието по този начин и продължава да липсва, тъй като ОЧЕВАДНО някой го откраднал. Питало се в този момент в задачката кой, аджеба, е гепил револвера – някой действен, или някой минувач, или що ли пък не – кучето…

Очакваме трета серия Министерство на вътрешните работи –тъпоъгълници 3, в която кучето написа показания като „ предпазен очевидец “…
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР