Предсказанията на легендарният френски астролог Мишел Нострадамус разпалват общественото въображение

...
Предсказанията на легендарният френски астролог Мишел Нострадамус разпалват общественото въображение
Коментари Харесай

Нострадамус е предрекъл, че Чарлз III ще абдикира, неочакван наследник се качва на престола

Предсказанията на именитият френски астролог Мишел Нострадамус разпалват публичното въображение от епохи и провокират всевъзможни тълкувания и упования. Преди години сътрудника му – астрологът Марио Рединг, направил зашеметяващо предсказване за бъдещето на кралското семейство и по-специално на настоящия крал Чарлз III, като дешифрира предсказаното от Нострадамус, написа Блиц.

Нострадамус предвижда, че ръководството на крал Чарлз III може да бъде доста малко и че той скоро ще абдикира. Марио Рединг преосмислил пророчествата на Нострадамус в светлината на настоящите събития и предположил, че принц Хари може да бъде идващият крал.

След преосмисляне на първичните прогнози, направени от Нострадамус преди 447 години, астрологът допуска, че „ човек, който в никакъв случай не е очаквал да бъде крал “, ще заеме трона - което води до зашеметяващото изказване, че това може да се отнася за принц Хари или даже за.

В своята книга, написана през 2005 година, Марио Рединг употребява загадъчни стихове на Нострадамус, написани през 1555 година, с цел да предскаже тъкмо годината на гибелта на Нейно Величество кралицата.

„ Преамбюлът е, че кралица Елизабет II ще почине към 2022 година на към деветдесет и шест години, пет години по-малко от продължителността на живота на нейната майка… и тогава ще настъпи кралят на островите “, прецизира той.

Астрологът продължава да спекулира, че терминът „ кралят на островите “, употребен в една от пророческите поеми на Нострадамус, значи, че до началото на ръководството на крал Чарлз III по-голямата част от Британската общественост ще се отдели, оставяйки кралството лимитирано до Британските острови.

„ Принц Чарлз ще бъде на седемдесет и четири години през 2022 година, когато поеме трона, само че негодуванието, което избрана част от английското население изпитва към него след развода му с починалата Даяна, принцесата на Уелс, към момента остава “, споделя Марио Рединг.

След това той разсъждава, че поради напредналата възраст на крал Чарлз, публичният напън ще го принуди да абдикира в интерес на принц Уилям. Но във второто издание на книгата си, оповестено през 2006 година, Рединг прави още по-драматично изказване, базирайки се на пророчествата на Нострадамус:

„ Чарлз ще бъде сменен от човек, който в никакъв случай не е очаквал да стане крал. Това значи ли, че принц Уилям, който трябваше да наследи татко си, към този момент не в кралските сметки? “, пита Рединг.

В книгата му се споделя, че защото Уилям не може да поеме кралския пост по някаква причина, „ принц Хари по дифолт ще стане крал вместо него. Така отделилия се принц ще стане крал Хенри IX и едвам на 38 години ще седне на трона “, твърди Рединг.

Това даже не е най-шокиращото пояснение на съдбовното предсказване на Нострадамус.

Саймън Доранте-Дей, австралиец, който има вяра, че е скришен наследник на крал Чарлз III и кралицата Камила, също може да е въпросният малко евентуален заместител на крал Чарлз.

„ Това сигурно е храна за размисъл, тъй като прогнозата ясно демонстрира, че някой изцяло непредвиден субект ще размени Чарлз като крал. Мога да схвана за какво някои хора считат, че аз съм този човек и че аз съм верният избор. Вярвам, че съм наследник на Чарлз и Камила и чакам с неспокойствие деня, в който ще отида в съда, с цел да го потвърдя.

Може би Нострадамус още е знаел какво иска ми се случи и че един ден всичко ще излезе нескрито “, съобщи Саймън Доранте-Дей пред 7 News Australia.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР