Предсказаните катаклизми, ако някога ни споходят, ако не успеем да

...
Предсказаните катаклизми, ако някога ни споходят, ако не успеем да
Коментари Харесай

Пресищането не е алтернатива на глада, какъвто и да е той - ЛИНДА ГУДМАН

Предсказаните катаклизми, в случай че в миналото ни споходят, в случай че не успеем да ги предотвратим, са заложени от силите на мрака… от големи разрушителни енергии… от негативните трептения на безобразния сексуален живот и на порнографията по списания и филми, които ни заливат и свеждат секса до животинското… от ламтежа за пари… от себичния отвод да поделим средствата, храната и любовта с ближните.

„ Ако се храним простичко, ще има храна за всички “. Нуждата от секс, както и потребността от храна е присъща на всекиго по света. Но да споделиш любовта, не значи да се отдадеш на скотски наслаждения и колективен секс. Пресищането не е опция на глада, какъвто и да е той.

Сексът не е грях, единствено злоупотребата с неговата сила е грях по отношение на висшия ни „ Аз “.

Сексуалното обединение е дълбинен възторг, откриван от тези, които обичат, то въплъщава единението на двама души с Вселената и всичко в природата.

Тук опираме до последователността. Първо се влюбваме с очите.

След това с мозъка и едвам тогава със сърцето, с възприятията. И с душата, без значение дали го осъзнаваме, ние се „ влюбваме “ духовно и е време да се влюбим и с телата си.

Не се получава нищо, в случай че го вършим в противоположния ред.

Защото единствено очите знаят по какъв начин да ни заведат до съзнанието на индивида, който гледаме.

Само мозъкът знае по какъв начин да ни води при сърцето на оногова, към който усещаме духовно привличане.

Само сърцето знае по какъв начин да ни слее с душата на индивида, който обичаме.

А душата знае…о, в действителност знае, повярвайте ми… по какъв начин да ви докара до екстаза на единението, наречено полов акт, при който двамата се сливате в „ една плът “.

Но започнете ли с тялото… тялото не знае къде да ни заведе, то може да ни даде единствено повече скотски чувства, които сами по себе си нямат силата да утолят жаждата ни за обич, и които, както настояват психолозите, в последна сметка притъпяват сетивата ни и те се нуждаят от още и още дразнители – до момента в който най-после, както при наркоманията, достигнем сериозна точка и загубим всевъзможни усеща.

Да използваш тялото като инструмент единствено за секс, без обич, е като да слушаш симфония на стереоуредба единствено с един усилвател…

из „ Знаци на любовта “

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР