Председателят на "Воля" Веселин Марешки се е регистрирал като водач

...
Председателят на "Воля" Веселин Марешки се е регистрирал като водач
Коментари Харесай

Марешки се кандидатира за общински съветник във Варна

Председателят на "Воля " Веселин Марешки се е записал като лидер на листата с общински съветници на партията си във Варна. Листата се състои от 34 претенденти и е записана в Общинската изборна комисия на 23 септември. След него са подредени Светлозар Чорбаджиев, Николай Почеканов, Антон Стоев, Стелияна Иванова, Каприел Папазян, Борис Славейков, Веселина Кунева, Мартина Йорданова, Теменуга Върбанова и други

"Воля " ще взе участие в локалните избори в морската столица и с претенденти за районни кметове - Иван Недялков ( "Одесос "), Виктор Ценов ( "Приморски "), Георги Николов ( "Младост "), Стоян Проданов ( "Аспарухово "), и Ивайло Великов ( "Вл. Варненчик "). Партията обаче няма да издигне собствен претендент за кмет на общината, макар че Марешки има опит от предишни акции.

През 2011 година той стигна до балотаж против настоящия кмет Кирил Йорданов, който по това време беше подсилен от ГЕРБ. На изключителните избори през 2013 година след оставката на Йорданов, водачът на "Воля " се класира трети с 16.15%.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР