Председателят на ВКС трябва да следи за закона по-добре от

...
Председателят на ВКС трябва да следи за закона по-добре от
Коментари Харесай

Министър Кирилов: Васил Божков и Цветан Василев не са над правосъдието

Председателят на Върховен касационен съд би трябвало да следи за закона по-добре от всеки жител. Сайтът на Върховния касационен съд не е специфичен уебсайт за Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет. Това съобщи пред "Беновска пита " по Канал 3 министърът на правораздаването Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св..

"Нямам право да разясня производството против арбитър Андон Миталов ", отговори министърът на въпрос дали съдията е получил рушвет, с цел да пусне ръководителя на съдружие "Русофили " Николай Малинов в Москва.

"Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и Цветан Василев не са над правораздаването, те го заобикалят. Когато бягаш минимум се чувстваш неосъществим ", разкри Данаилов по тематиката за обвинените предприемачи.

"Изненадвам се, че Божков не е в Абу Даби, тъй като там чакаме произвеждане. Там е пусната молба и за повече информация за Георги Попов (собственикът на ПФК Левски) ", добави правосъдният министър.

Божков продължава с интригите и още веднъж ще се изявява във "Фейсбук "

Припомняме ви, че против Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди. Веднага след първото обвиняване Божков изчезна. Малко по-късно се разбра, че той е в Обединените Арабски Емирства - Дубай.

"Парите на Божков не са спънка за правораздаването ", разяснява Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св..

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР