Председателят на УС на Левски на левскарите Димитър Костадинов разкри

...
Председателят на УС на Левски на левскарите Димитър Костадинов разкри
Коментари Харесай

Димитър Костадинов: Трябва да направим Левски свободен

Председателят на УС на " Левски на левскарите " Димитър Костадинов разкри главната цел на сдружението.

" Ще има осведомителна акция, посредством която да убедим хората в правотата си. Всички са добре пристигнали. Основната цел е да създадем Левски свободен, самостоятелен и печеливш клуб. Нещо, което не се случва в последните години. Левски беше лишен от левскарите още през 1944-а година, дружно с имуществото му. Това е огромната ни цел - Левски да се върне към корените си, както са ни го завещали нашите учредители. Това е огромна борба за Левски, която водим от доста от дълго време.

Има доста работа, която да свършим. Името не е инцидентно - " Левски на Левскарите " - Левски би трябвало да е на тези, които го обичат, на всички левскари, а не на избран. В последните години се видяха резултатите, когато клубът беше ръководен властническо. Левски е оттатък това да бъде просто клуб. Спазили сме буквата на закона при учредяването.

Определихме членски импорт - 200 лв.. Всеки, който желае да членува, би трябвало да ги заплаща на не повече от четири равни елементи ", разяснява Костадинов в студио " Дерби ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР