Председателят на УС на Дунав (Русе) и помощник-треньор Диян Димов

...
Председателят на УС на Дунав (Русе) и помощник-треньор Диян Димов
Коментари Харесай

Диян Димов: Нямам обяснение за представянето на Дунав

Председателят на УС на Дунав (Русе) и помощник-треньор Диян Димов разяснява представянето на отбора през първата половина на есенния дял.

" Драконите " са едвам девети с 12 точки, пристигнали от 3 победи и 3 ремита при две загуби. Небесносините продължиха и към 1/16-финалите за купата след драма с дузпи против Кюстендил като посетител. Това затвърди усещанията, че Дунав играе по-силно на открито.

" Представянето на Дунав повтаря ненапълно неуверените игри през предишния сезон. И обстоятелствата го демонстрират - в случай че пресметнем точките като посетители, ще сме преди всичко в класирането, с точките вкъщи - на последно! Това е парадоксално. Нямам пояснение! Истината е, че доста сме разнообразни на Градския стадион и в мачовете отвън Русе - и като игра, и като настройка, и като въодушевление. Нещо ни куца, може би е въпрос на душeвност. Но в случай че е по този начин, за какво на открито виждаме един резистентен и доста убеден отбор! Дано със идващите мачове, когато ще играем в Русе със съществени тимове като Спартак Варна, тази наклонност да бъде пречупена. Ще се веселя и на много повече поддръжка от нашата аудитория ", сподели Димов пред в. " Утро ".

" При повече аудитория ще си помогнем и финансово, тъй като, колкото и неприятно да е като факт, по-голямата част от бюджета ни се образува със спомоществователи отвън Русе. Това е тъжно! Нашата упоритост е Дунав да е една от русенските емблеми, а положителните резултати на футболния тим са безспорна реклама за града ни. И тази упоритост не е самоцел. Според мен Дунав има тим най-малко за Топ 5 ", добави президентът на " драконите ".
 Дунав надделя ФК Кюстендил и се класира за 1/16-финалите в шампионата за Купата
Дунав надделя ФК Кюстендил и се класира за 1/16-финалите в шампионата за Купата

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР