Председателят на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Гласов

...
Председателят на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Гласов
Коментари Харесай

Инж. Дончо Атанасов ще е отговорник в АПИ по сигнала на БСП

Председателят на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура “ инж. Светослав Гласов разпореди със заповед на инж. Дончо Атанасов да предприеме всички нужни дейности, свързани с импортираното от депутати от Българска социалистическа партия искане за осъществяване на полеви изпитвания на настилката на сектори от републиканските пътища.
На някогашния началник на Агенцията е предоставена цялостната организация и съгласуваност на работата по сигнала.
Според формалното известие на Агенцията инж. Атанасов е избран за отговорник, защото с изключение на член на УС на АПИ с сектор поддържане на републиканската пътна мрежа, той е дълготраен чиновник на пътната администрация.
На разнообразни позиции през годините е взел участие в построяването и поддържането на републиканските пътища. В интервала 2008-2009 година инж. Атанасов е шеф на дирекция „ Оперативен надзор и ръководство на риска “, от ноември 2013 година е член на УС на АПИ, а от декември 2016 година до 26 юни 2018 година е ръководител на УС на АПИ.
Тази заран депутати от Българска социалистическа партия внесоха искане непозната организация да ревизира качеството на автомагистралите Тракия “, „ Хемус “, „ Струма “ и „ Марица “, както и на първокласния път Видин – Кулата и околовръстното на София. Ще бъдат взети „ ядки “, с цел да се види дебелината на пласта и да се съпостави с първичните проекти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР