Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров говори по

...
Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров говори по
Коментари Харесай

Боримиров: Ще опитаме да спрем хегемонията на Лудогорец! Яд ме е, че не победихме ЦСКА с повече голове

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров приказва по всички настоящи тематики, свързани със " сините ", както и какви са аргументите клубът да изпадне до това положение. 

" Много приятна седмица за Левски и за последователите на Левски. Мисля, че изиграхме доста добър мач. Видяхме преобладаващ Левски, каквато е задачата на управлението. Това е пътят. Надявам се и отсега нататък Левски да играе такива мачове. Ние върнахме с играта си публиката на стадиона ", съобщи Боримиров в предаването " Домът на футбола ". 
 Левски удари ЦСКА-София, Мъри прекъсна още една черна серия Левски удари ЦСКА-София, Мъри прекъсна още една черна серия
" Разбира се, че Станимир Стоилов е един от основните виновници за това, което се случва в тима. Знаехме след загубата от Локомотив (София) какво ни чака идната седмица. Подходихме съществено към този мач и всички останахме удовлетворени. Отдавна не бяхме виждали Левски да е толкоз преобладаващ над ЦСКА. Начинът, по който Левски стартира мача, с преса от първата минута и незнанието на ЦСКА по какъв начин да излезе от тази обстановка, демонстрира, че ние вървим по верен път. Нашият тим е най-младият в А група. Очаквайте, че неточности постоянно ще има. Трябва да ги минимизираме. 
 Легенда на Левски: По-слаб ЦСКА не съм виждал, това е позор за този клуб Легенда на Левски: По-слаб ЦСКА не съм виждал, това е позор за този клуб
" Най-добрата сплав е сред опитни и млади футболисти. От огромно значение е наличието на Миланов и Попов. Те са хората, които би трябвало да дават с опита и образеца си увереността. Те би трябвало да поведат тима в най-трудните моменти. Професионализмът, който си натрупал през годините в чужбина, се стараеш да го внедриш тук и това ти е единствено от изгода ", продължи той. 
34  Левски - ЦСКА - София I
" Игрово не сме доста надалеч от Лудогорец. Показахме го в мачовете посред ни. Левски диша във врата на Лудогорец. Ние обаче разполагаме с избрана численост футболисти. На този стадий не може да си позволим лукса да имаме 25-26 футболисти като Лудогорец. Ние имаме опция за 14-15-16 играчи, които ги въртим ". 

" При ЦСКА настроението е минорно. Знам аз по какъв начин съм преживявал загубите. Всеки един прави оценка, че сега Левски е по-добрият и по-класен тим, макар парите, които се дават в ЦСКА. Не бих желал да разясня ЦСКА. Ние си гледаме нашия клуб. Винаги има значение броят на българите в дербито. Всеки един българин знае какво е дерби сред Левски и ЦСКА.
 Паро Никодимов: ЦСКА в никакъв случай не е имал толкоз безчувствен тим Паро Никодимов: ЦСКА в никакъв случай не е имал толкоз безчувствен тим
" Разбира се, че ме е гняв, че не победихме с повече. Точно това си говорихме след мача, че тук беше опцията Левски да вкара доста повече голове. Имахме опцията, само че се появи, че би трябвало да работим повече върху завършващата фаза и да сме невъзмутими пред гола.

Събрали сме се подобен екип, с цел да успеем. Всички стоим зад тила на Станимир Стоилов. Той, аз и Сираков сме минали през мачове като този с Хамрун. Знаем по какъв начин да вдигнем тима. Видяхме, че тимът се подвига и върви по верния път. 
25  Левски - ЦСКА - София II
Знам аргументите какво се случи през последните години. Ако потегли да коментирам, ще накърня достолепието на много хора, а не ми се желае да го върша. Умишлено? Не бих споделил. Незнание, неумелост. Това са аргументите. 

Ще опитаме да спрем хегемонията на Лудогорец. Първо желаеме клубът да се стабилизира финансово, а по-късно да надграждаме. Имаме бюджет, от който гледаме да не излизаме. Около един милион имаме погасени вноски към Национална агенция за приходите. Стараем се да сме изрядни и това повече да не се позволява. Задължения към треньори и футболисти са изчистени ", разкри Боримиров.
 Мъри с нова офанзива към Тити: Тези 125 000 лв. са 5% от зулумите, които е направил в Левски Мъри с нова офанзива към Тити: Тези 125 000 лв. са 5% от зулумите, които е направил в Левски
" Не мисля, че разногласието сред Станимир Стоилов и Константин Папазов е нарушил хармонията в клуба. И двамата са мощни характери. Мисля, че това е останало в предишното. Папазов си подаде оставката, само че тя може да бъде призната единствено на Общо заседание. 

Ще се постараем да задържим това равнище, даже да надградим. Това ни е задачата. Времето ще покаже дали ще успеем. Нека първо забележим какво е функционалното положение на новия футболист. Станимир Стоилов добре го познава, уповавам се, че ще бъде в помощ на нашия тим ". 
 Левски притегли национал на Нигерия Левски притегли национал на Нигерия
" Левски сега има потребност от добър централен нападател, който да вкарва голове. Клубът работи в тази тенденция – да притеглим през зимата централен нападател. Всеки един в клуба работи за привличането на спонсори. Аз съм имал много срещи със съществени хора. Виждате икономическото състояние в страната. Повечето хора желаят да изчакат да видят обикновено държавно управление дали ще успее да се сформира. На този стадий хората са в изчаквателна позиция ", сподели именитият футболист на " сините ". 

" Първо би трябвало да мечтаем Левски да се стабилизира финансово. След това не ни пречи да гоним купа и купа. През годините това постоянно е било съществена цел в Левски. През последните няколко години бяхме изпаднали в заспалост. Футболистите, които идваха в Левски, не бяха наясно този клуб защо играе. Тази процедура се спря. Много бързо трябваше да реагираме с Анте Блажевич, защото нямахме футболист на тази позиция. Понякога се позволяват неточности. С всички футболисти, които взехме до момента не сме сбъркали. Не мога да кажа, че той е неточност, само че се случват и такива неща. Надявам се скоро да разберете какво ще е бъдещето му. 
 От Левски към почитателите: Напълнете стадиона с Ботев! Вие ги спрете, господин Михайлов! Или послушайте съвета ни и си вървете вечно! От Левски към почитателите: Напълнете стадиона с Ботев! Вие ги спрете, господин Михайлов! Или послушайте съвета ни и си вървете вечно!
Една голяма признателност, реверанс пред " синята " общественост. Благодаря, че в тези тежки времена оказват помощ. Благодаря и на спонсора, че е до нас. Надявам се с работа и играта, която демонстрира тима на терена, да задържим и увеличим публиката на нашия стадион. Всички " сини " почитатели ги чака положително бъдеще ", приключи Боримиров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР