Председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан

...
Председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан
Коментари Харесай

Цветанов се срещна с председателя на Евро-атлантическия съвет на С. Македония

Председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов и изпълнителният шеф София Петкова се срещнаха с Исмет Рамадани, ръководител на Евро-атлантическия съвет на Северна Македония. Цветанов и Рамадани се сплотиха към мнението, че евро-атлантическите полезности са спояващият детайл, който спомага за разрушаването на ''балканските стени'', свързани с несъгласията и споровете от предишното.

,,Важно е в разговор да почистим въпросите, по които липсва изясненост и единодушие, само че това се случва доста по-лесно и продуктивно, когато е сложено в рамката на една общественост от страни с общи полезности и възгледи, чиято съществена цел е да подсигуряват сигурността и просперитета на своите граждани'', означи Цветанов.

Рамадани акцентира, че Северна Македония разчита на българската поддръжка и помощ по евро-атлантическия си път. Двамата се договориха за развиването на съдействие сред двете организации и разискаха благоприятни условия за взаимни бъдещи начинания.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР