Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев провери на място

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев провери на място
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Вече се разчиства нерегламентираното гето в район „Лозенец“ - ВИДЕО

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев ревизира на място по какъв начин върви работата по почистването на откритото преди месец гето в регион „ Лозенец “. Тогава жители, с които се срещна Георгиев, се оплакаха от систематичен тормоз, обири и похищения, породени от самонастанилите се жители в изоставените здания, които нямат право да употребяват невъведени в употреба парцели и живеят в тях без електричество и течаща вода. Инвеститорите в жилищните здания са бездействали и по тази причина се е стигнало дотук.

Към днешна дата, след намесата на ръководителя на градския парламент и с помощта на работата на екипите на Министерство на вътрешните работи, жителите на гетото към този момент не са там, осъществени са инспекции за бездомни кучета и екипите на общинските сдружения по непорочност правят разчистване и транспортиране на боклуци от нерегламентираното гето.

„ Ние дружно с органите на реда си свършихме нашата работа, отсам нещата са в ръцете на районния кмет Константин Павлов. Повече от месец няма нито една придвижена кореспонденция, с цел да бъдат наложени санкции на притежателите на постройките. Очаквам незабавно от кмета на региона да бъдат открити притежателите и да бъдат наложени нужните наказания. “, разяснява още Георгиев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР