Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, който е от

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, който е от
Коментари Харесай

Интрига в София. Човек на ГЕРБ отрича да е кандидат за кмет

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, който е от ГЕРБ, няма да се кандидатира за кмет на София, разгласи самият той в изявление за Българска национална телевизия.

" Такива диалози не са водени. Смисълът за мен е да бъда определен от жителите, с цел да свърша нещо ", безапелационен бе шефът са общинския съвет.
-->
" Длъжни сме да вършим всичко допустимо София да пораства, само че да не старее. Столична община има потребност от непрекъсната поддръжка. Резултатите са удовлетворяващи за всички ", сподели Георгиев.

" Всички сътрудници, с изключение на Борис Бонев, подкрепихме най-мащабната капиталова стратегия за създаване на тротоари в София. Създадохме доста ясна верига за отговорност, с цел да няма ремонт на ремонта. Една трета от парите се дават за директно ръководство на районните кметове ", сподели още той.

" Рано е да приказваме за акция за локалния избор. Ние имаме доста настояща работа. Избрани сме от жителите да решаваме проблеми, които пораждат всекидневно ", разясни Георгиев.

" 52 км метро, цялостен под земята град, не се гради елементарно. Надявам се наша огромна горделивост да бъдат тротоарите, обновяването в кварталите. Създадохме стратегия, по която към този момент пет спортни обекта се построяват в София със средства на спортни клубове и федерации ", изясни шефът на СОС.

По думите му достъпът до тези уреди е безвъзмезден. Той съобщи, че следва да бъде разкрита нова спорта зала в столицата. Тя ще бъде най-голямата зала в столицата. Инвестицията е на стойност 13 млн. лева, а площта е близо 7000 кв. метра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР