Председателят на СДС Румен Христов и кандидатът на ГЕРБ-СДС за

...
Председателят на СДС Румен Христов и кандидатът на ГЕРБ-СДС за
Коментари Харесай

Антон Хекимян и председателят на СДС Румен Христов почетоха жертвите на комунизма и ДС

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов и претендентът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян уважиха жертвите на комунистическия режим на Черната стена в градинката на  НДК.

 

Румен Христов прикани за безапелационна поддръжка на достоверния десен претендент Антон Хекимян. Самият факт, че е тук, на Черната стена демонстрира, че той има отношението към предишното, което значи, че има отношение и към бъдещето, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили.

 

 

 

ГЕРБ Съюз на демократичните сили са посочили през годините, че работят като извънредно мощни сътрудници, ще го създадем и в тази акция, сподели Антон Хекимян. И като стана въпрос за предишното, дано напомним какво се случи в последните две години и половина с мнимата смяна, със прекъсването на работата в страната! Всичко това не желаеме да се повтори и на локално равнище. Аз съм поръчител, че няма да го допуснем, несъмнено и с поддръжката на Съюз на демократичните сили и на демократично мислещите хора в този град.

 

 

 

 

Цветя на мемориала сервираха и претендентите за общински съветници от ГЕРБ-СДС Антон Койчев, Миглена Горанова, Боян Стефанов, Стефан Марков, както и основният секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР