Председателят на сдружението Достойнството на един народ - ДЕН Найден

...
Председателят на сдружението Достойнството на един народ - ДЕН Найден
Коментари Харесай

Зеленогорски се явява на изборите с Демократична България

Председателят на сдружението ”Достойнството на един народ - ДЕН ” Найден Зеленогорски съобщи, че ДЕН ще се явят на парламентарните избори в коалиция с ”Демократична България ”. Той се надява, че едно такова бъдещо образувание ще даде положителни резултати на идните парламентарни избори.
Според него по-разумно към сегашния миг ДЕН да останат в границите на гражданското съдружие и откакто се възстановяват нещата с корона рецесията, да подхващат дейни дейности за учредително заседание и прерастването им в политически план. През последните 10 години нищо не се промени и системата за манипулиране на вота се усъвършенства от ден на ден и повече от ръководещите, безапелационен бе Зеленогорски на конференция в Българска телеграфна агенция.

Зеленогорски е неудовлетворен, че предложенията на ДЕН за въвеждане на професионална изборна администрация, която да реализира изборите, да бъдат изчистени изборните описи от така наречен мъртви души, не се вкарва гласоподаване по пощата и видеонаблюдение при преброяване на бюлетините. Ние сме тръгнали по пътя на демокрацията и би трябвало да дадем късмет за почтени и обективни избори, уточни Зеленогорски.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР