Председателят на Съюза на репресираните от комунизма Памет Лиляна Друмева

...
Председателят на Съюза на репресираните от комунизма Памет Лиляна Друмева
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Шефът на Съюза на репресираните Памет Лиляна Друмева разкрива защо Румен Радев и Кирил Петков газят Конституцията и законите

Председателят на Съюза на репресираните от комунизма " Памет " Лиляна Друмева разкрива за какво жителят на президентството Румен Радев и производното му Кирил Петков безнаказано газят Конституцията и законите.

В Деня на будителите някогашната учителка и днешна известна общественичка търси аргументите за духовния срив на обществото, наречено от безсмъртния стихотворец Иван Пейчев " обуначването на нацията ".

" Бих желала на този ден да благодаря на хората на духа, които разсънват националната свяст тогава, когато най доста имаме потребност ", съобщи при започване на диалога Друмева.

Тя разяснява проблема с двойното поданство на протежето на Румен Радев - Кирил Петков и безапелационното тъпчене от тяхна страна на главния закон - Конституцията: " Ако разрешите, ще бъда брутална при започване на моето изявление. Как да съблюдава Конституцията настоящият президент, когато по този начин му е подредено. Защото с цената на всичко би трябвало да бъдат осъществени дилемите, които си е сложил неговият кръг от съветници непременно да бъде извършена такава политика, щото тя да докара до смяна на Конституцията и смяна на държавното ръководство на България - т.е. тя да стане президентска република. Всички пътища водят в тази посока ".
свързани новини132286преди 9 часа104058на 30.10.2021
" Много постоянно в последно време в България се приказва за какво се стигна до тук. Напрежението в този момент е подбудено точно от държанието на една персона. Ние си задаваме въпроса - къде е злото, кой го аргументи? Има зло за целия свят - това е пандемията. И в подтекста на тази пандемия България като страна с минимум имунизирани и толкоз доста инфектирани..., при тази обстановка тази персона се държи жестоко, безочливо, безпардонно. Т.е. за мен, в случай че ме питате, въпреки че е толкоз свят ден за България, аз виждам в лицето на Румен Радев лицето на българското зло ".

Според Друмева Радев е събрал в служебния си кабинет хора, които също като него са безпардонни и на които им е сложена задача.
свързани новини60181на 30.10.2021
Като учител Лиляна Друмева направи и разбор на изрече на Кирил Петков: " Вчера въпросният лаладжия направи следващото си изказване. Като лингвист ще ви кажа, че много се насилям, с цел да схвана какво желае да каже този човек. Той се е скарал с българския език. " Толкова работа съм приключил " - по този начин му е подредено да приказва.. Така работи освен Кирил Петков, по този начин работи и Бойко Рашков - най-богатия всред богатите. Ние не знаем какво се крие зад Асен Василев ".

Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР