Председателят на Съвета на директорите на руската компания Лукойл е

...
Председателят на Съвета на директорите на руската компания Лукойл е
Коментари Харесай

Почина председателят на Съвета на директорите на "Лукойл" Владимир Некрасов

Председателят на Съвета на шефовете на съветската компания " Лукойл " е умрял на 66-годишна възраст, осведоми уеб сайтът на компанията.
 
" С надълбоко огорчение оповестяваме за неочакваната гибел на Владимир Иванович Некрасов, ръководител на Съвета на шефовете на ПАО " ЛУКОЙЛ ". Според предварителното умозаключение на лекарите гибелта му е породена от остра сърдечна непълнота ", написа в известието.
 
 Централата на Лукойл Централата на Лукойл Източник: Лукойл
Владимир Некрасов работи в нефтената и газовата индустрия близо 50 години, като се издига от монтьор до общоприет шеф на " ЛУКОЙЛ - Западен Сибир ", основна индустриална компания на групата " ЛУКОЙЛ ", след което работи като първи вицепрезидент на компанията, консултант на президента на компанията и ръководител на Съвета на шефовете, напомнят от компанията. Оттам прибавят, че той постоянно показвал " изключителни управнически умения и хрумвания за развиване на производството ".
 
Трудовият път на Владимир Некрасов е неразривно обвързван със Севера, където той стартира работа незабавно откакто приключва Тюменския индустриален институт.
 
" Владимир Некрасов има редица сполучливо осъществени хрумвания в областта на създаване на залежи, които са развити в цялата нефтена промишленост и стават основа за признанието му в научната общественост - през 2000 година му е присъдена научната степен претендент на техническите науки.
 
За заслугите си Владимир Иванович е награден с медал " За заслуги към Отечеството " IV степен, медал " За чест " и други държавни, ведомствени и публични награди. Екипът на ЛУКОЙЛ показва откровените си съболезнования на фамилията и приятелите на Владимир Иванович ", приключва известието.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР