Председателят на Републиканската партия на Аризона подаде оставка в сряда

...
Председателят на Републиканската партия на Аризона подаде оставка в сряда
Коментари Харесай

Председателят на Републиканската партия на Аризона подаде оставка след обвинение за подкуп на Кари Лейк, казва, че го е заплашвала

Председателят на Републиканската партия на Аризона подаде оставка в сряда след публикуването на аудиозапис, на който той предлага на Кари Лейк, основен съдружник на Тръмп и републикански претендент за Сената на Съединени американски щати в Аризона, доходоносни благоприятни условия за работа, с цел да вземе двугодишна пауза от политиката.

„ Той би трябвало да подаде оставка. Не можем да имаме някой, който е подкупен и злепоставен, да ръководи Републиканската партия “, сподели Лейк пред NBC News във вторник, имайки поради държавния ръководител Джеф Деуит.

DeWit не отговори на искане за коментар, само че разгласява писмо на X, в което споделя, че подава оставка „ както Лейк изиска “ – като в същото време твърди, че нейните хора са заплашили да пуснат друга уличаваща лента, в случай че той не се съобрази.

" Тази заран бях решен да се боря за позицията си. Въпреки това, преди няколко часа получих ултиматум от екипа на Лейк: оставка или освобождение на нов, по-вреден запис ", се споделя в писмото м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР