Председателят на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева обсъди с председателя

...
Председателят на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева обсъди с председателя
Коментари Харесай

Петя Ставрева и председателят на земеделската комисия в ЕП Норбърт Линс обсъдиха мерки за управление риска

Председателят на Политическа партия Обединени земеделци Петя Ставрева разиска с ръководителя на Комисията по земеделие и развиване на селските региони в Европейския парламент (ЕП) Норбърт Линс ограничения за ръководство на риска и културата по сигурност в земеделието.
Във видеоконферентната среща, проведена по самодейност на Петя Ставрева, участваха специалисти от разнообразни европейски страни, работещи в областта на ръководство на риска и запазване на здравето на ангажираните в земеделското произвеждане.
Председателят на Обединени земеделци и сътрудниците й показаха оферти за промени в Общата селскостопанска политика (ОСП), свързани с предварителна защита и образование на фермерите и структуриране на система от ограничения за ръководство на риска в земеделието.
Петя Ставрева акцентира значимата роля на Екологичен потенциал в процеса на взимане на решения и мощният глас на земеделската комисия във връзка с измененията в аграрната политика на Европейски Съюз през новия програмен интервал.
Норбърт Линс уточни, че тематиката е значима и измежду целите на комисията са здравето и сигурността на заетите в земеделското произвеждане. Той акцентира, че земеделската комисия в Екологичен потенциал взе участие интензивно в договарянията сред европейските институции за бъдещата ОСП и акцентира нуждата от ограничения за предварителна защита и ръководство на риска.
По време на срещата бе разисквана опцията за чуване по тематиката в едно от идващите съвещания на комисията по земеделие на Европарламента.
 Обединени земеделци упорстват за по-справедливо, равнопоставено и стабилно подкрепяне на фермерите в Европейски Съюз Обединени земеделци упорстват за по-справедливо, равнопоставено и стабилно подкрепяне на фермерите в Европейски Съюз
“През новия програмен интервал в Европейски Съюз и българските, и европейските фермери чакат по-справедливо, по-равнопоставено и стабилно п...
Петя Ставрева и сътрудниците й показаха, че предложенията за промени в ОСП във връзка с културата по сигурност и ръководство на риска в агросектора са дискутирани също с еврокомисари, с управлението на КОПА-КОДЖЕКА и са изпратени до министрите на земеделието на държавите-членки.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР