Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов направи първа копка на нова детска градина в с. Драгиново

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов направи първа копка през днешния ден на нова детска градина във велинградското село Драгиново, оповестиха от партията. Изграждането на детското заведение е в осъществяване на избирателен ангажимент, стихотворец от Цветанов през 2015 година. На събитието участваха още националният представител от ГЕРБ-Пазарджик Димитър Гечев, кметът на Драгиново Бисер Маджиров, регионалният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов, кметът на Велинград доктор Костадин Коев и доста жители и посетители на община Велинград.
 9-1  8-1  7-1  6-2  5-3  4-4  2-8  1-7
„ Новата детска градина ще бъде перла измежду строителните обекти в Община Велинград “, съобщи Цветан Цветанов пред събралите се хора. По думите му децата са бъдещето на България и по тази причина страната би трябвало непрестанно да влага в тях. Председателят на ПГ на ГЕРБ подсети в какво положение е била детска градина „ Пролет “ и заяви, че новата ще има потенциал от 150 места.

„ Средствата към този момент са обезпечени, като с изключение на нова постройка, ще бъде завършено и ново дворно пространство с детски площадки и ограда, независим кухненски блок и съвременно геотермално отопление през зимния сезон. Проектът е на стойност 1,6 млн. лева “, уточни Цветанов и пожела на дребните поданици на с. Драгиново сполучлива нова образователна година, изпълнена с усмивки и нови познания.

По време на церемонията по първата копка на новата детска градина, Цветан Цветанов посочи, че в община Велинград влизат 24 милиона лв. по разнообразни оперативни стратегии, а на собствен ред кметът на града д -р Костадин Коев връчи на зам.-председателя на ГЕРБ почетен плакет за заслуги за развиването на Велинград.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР