Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се е самоизолирала

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се е самоизолирала
Коментари Харесай

Десислава Атанасова ядосана на заразения Минчев, самоизолира...

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се е самоизолирала след присъединяване си във вчерашния КСНС. Това разгласи самата тя в профила си във Facebook. Атанасова е направила ПСР тест и чака резултата от него.

" Считам за демонстрация на цялостна безнаказаност към здравето на всички членове на КСНС държанието на г- н Минчев, който над шест часа беше със всеки от нас в една зала и не ни уведоми, че не се усеща добре и има възможност да е инфектиран с Ковид - 19 ", написа още Десислава Атанасова. Тя добавя, че поради това страната ще се управлява на автопилот - без присъствени решения на Президент, Председател на Народно събрание, заместител - ръководител на Народно събрание, ръководители на ПГ, министри и шефове на специфични служби.

" Желая здраве на всички и се надявам, че това не е добре премислена " уважителна причина ", обвързвана с отсрочване на планувани действия от членове на КСНС. До тук обстоятелствата, а в този момент размислите: Ако имаме вяра на науката, Минчев евентуално е имал признаци, и трябваше да предприеме ограничения преди КСНС.

Но, в случай че имаме вяра на конспирацията, Ковид-19 избавя премиера от позор в Скопие и унизителната роля, в която го сложи ментора му - президента на републиката Румен Радев ", написа още Атанасова в поста си.

П.П. Ваксинирана и преболедувала съм, приключва тя.
Свързани вести Извънредно! Председателят на Народно събрание е инфектиран с ковид Румен Радев и екипът му се изолираха поради COVID-19 Кирил Петков и Лена Бориславова се карантинират
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР