Председателят на ПГ Изправи се БГ! Ние идваме!“ събра 50

...
Председателят на ПГ Изправи се БГ! Ние идваме!“ събра 50
Коментари Харесай

Манолова събра подписите за Комисията по ревизията

Председателят на ПГ „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ събра 50 подписа за основаването на Комисия по проверката. Комисията е подкрепена от народните представители от три парламентарни групи – „ Изправи се БГ! Ние идваме! “, „ ИТН “ и Демократична България.

Една от точките в дневния ред на Народното събрание за на следващия ден е. Очаквам на следващия ден да няма обструкции и да има гласове за продължение на работата на Комисията по проверката. Истината за корумпираното ръководство, разхищенията на милиарди левове национални пари, би трябвало да бъде осветена, съобщи Манолова пред медиите през днешния ден, след председателски съвет.
 Манолова: Хората чакат да има държавно управление с първия мандат Манолова: Хората чакат да има държавно управление с първия мандат
Според мен хората чакат да има държавно управление точно с първия мандат. Това сподели ръководителят на ПГ на „ Изправи се БГ! Ние идваме...

Манолова уточни, че в обсега на Комисията по проверката влизат в допълнение горските стопанства и локалната власт заради голям брой постъпили сигнали за злоупотреби там.

От една страна би трябвало да се носи отговорност за тези злоупотреби с обществени пари. От друга страна би трябвало законодателството да бъде променено по метод, по който в никакъв случай повече да не разреши да се дават задатъци за милиарди левове, да се вършат публични поръчки с един претендент или въобще да не се вършат публични поръчки, заобикаляйки и тежко нарушавайки закона, тъй че да се облагодетелстват избрани компании, безапелационна бе тя.

Обещахме и че ще има Комисия за следствие на полицейското принуждение по време на митингите през 2020 година и на злоупотребите с подслушване на опозиционни водачи, жители от митингите и публицисти. Ще настояваме цялата истина за този срам да излезе нескрито и съответните лица да си понесат отговорността. Ясно е и имаме доказателства, че целият офис на „ Изправи се.БГ “ е подслушван нелегално в продължение на месеци, съобщи още Манолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР