Председателят на партия "Воля" Веселин Марешки обяви, че социологически агенции

...
Председателят на партия "Воля" Веселин Марешки обяви, че социологически агенции
Коментари Харесай

Социологически агенции предлагали на Марешки да си плати, за да има висок рейтинг в проучванията

Председателят на партия "Воля " Веселин Марешки разгласи, че социологически организации са му желали пари, с цел да има партията му по-висок рейтинг. Марешки съобщи, че е получавал предложения за сред 10 000 и 40 000 лева и след отвод да си заплати, процентите в оповестените данни са били занижавани. Според депутата било обществена загадка какви са цените за повишение на рейтинга.

"Мога да си подвигна % в социологическите изследвания. Много добре се знае какъв брой е цената. Това е обществена загадка. Аз имам задоволително пари и мога да си го разреша. Много социологически организации са идвали в офиса ми с предложения. Чувал съм предложения и от 40 000 лева на проучване, стигали сме и до 10 000 лева ", уточни водачът на "Воля " пред Нова телевизия.

Той изясни, че съгласно предварителни данни от проучвания доверието към партията му е с едни проценти, а след отвод от негова страна да си заплати, цифрите в формалните данни бивали занижени. Марешки обаче постоянно отказвал, защото нямал упоритости за властта и бил подготвен незабавно да подаде оставка, с цел да гледа децата и внуците си.

"Не желая да си заплащам за подправен пиар. Правя това, което мога да върша. Ако хората го харесват, ще не преставам да го върша за тях ", добави той.

Депутатът се закани, че от партията му ще блокират някоя медия, в случай че затварянето на кръстовища продължи. Той упрекна медиите в едностранчиво отразяване, защото имало хора, които поддържат митингите, без да пречат на жителите.

"Ще блокираме една медия. Логиката ни е същата като на тези, които блокират "Орлов мост ". Искам да покажа глупостта на ситуацията. Какво са отговорни другите жители, че да ги блокираме? Може да блокираме и централата на Христо Иванов. Да блокираш нещо, което няма общо с това, против което протестираш, е абсурдно”, счита Марешки.

Той посочи, че е предизвикан от обстановка, на която е станал очевидец – протестиращи в София си правили фотоси и възторжено коментирали по какъв начин са "прецакали " жителите.

Веселин Марешки дефинира като "срамна " сцената на "Орлов мост " с видеото на ръководителя на "Да, България " Христо Иванов, в което някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски загатва Маджо.

"Христо Иванов няма нищо срещу да си приказва с него и за този човек с прякора, само че не пред камерите. Това е супер срамно. Когато е на Росенец, желае всички да го снимат, а когато си приказва за задкулисието, което очевидно е същинското му лице, тогава - "дай да си приказваме след лайфа. Когато сцената е неподготвена, тогава човек реагира по натурален метод. Стана видно, че Христо Иванов познава този човек, знае защо ще си приказват, обаче не желае това да става пред камера. В "Росенец " е с квалифицираните сценки, а в този момент се крие, нямал време, пътувал из страната ", възмути се водачът на "Воля ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР