Председателят на парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност

...
Председателят на парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност
Коментари Харесай

Изслушват шефа на ДАНС в понеделник в парламента

Председателят на парламентарната комисия за надзор над службите за сигурност Бойко Рашков от ПП-ДБ ще свика изключително съвещание в понеделник на комисията. На него ще бъде изслушан ръководителят на ДАНС Пламен Тончев. Това разгласи пред публицисти Бойко Рашков.

“Мисля, че можем след изборите, в понеделник, да проведем съвещание на комисията, която ръководя. Включително със запознаване с всички материали, освен отчета, който е изпратен от ДАНС до ЦИК, а и със съпътстващите материали, които би трябвало да има към този отчет, в елементи да се срещнем. Освен това да изслушаме ръководителя на ДАНС, с цел да установим. Много се надявам, че няма да има политическа интервенция в държанието на тази значима държавна организация ”, разяснява Рашков.

 денков сем Снимка: БГНЕС

Относно това дали отчета на ДАНС за машинното гласоподаване би трябвало да бъде оповестен и дали е склонен с мнението на премиера Николай Денков, че отчетът е манипулативен, Рашков съобщи:

“Преди да се срещнем с отчета, преди да го обсъдим в комисията, не можем да показваме едно мнение, защото ще изразим тогава пък една преднамереност, което ще обезсмисли в доста огромна степен съвещанието, което възнамерявам за понеделник ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР