Председателят на парламентарната група на „Изправи се.БГ! Ние идваме! Мая

...
Председателят на парламентарната група на „Изправи се.БГ! Ние идваме! Мая
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ако от ИТН са искрени в желанието си да се отстранят ГЕРБ и ДПС, ще преговарят при третия мандат

Председателят на парламентарната група на „ Изправи се.БГ! Ние идваме! " Мая Манолова отхвърли обвиняванията в изменничество, които насочи водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов.

„ Очевидно хората на Слави Трифонов желаят цялата власт с 65 депутати и това няма по какъв начин да се случи, и с цялостната липса на почитание и предпочитание да се води естествен разговор и естествен диалог. Предателство към българските жители би било да се предадем на извиване на ръце и поддръжка и на поддръжка на държавно управление без съглашение “, сподели тя.

Манолова прикани „ ИТН “ да се върнат на масата за договаряния при връчване на третия мандат. Според нея въпросът кой да го получи е механически.

„ Ако в действителност са откровени Слави Трифонов и Тошко Йорданов в желанието си да отстраним ГЕРБ и Движение за права и свободи от властта, ще се включат в диалозите сред „ Демократична България “, „ Изправи се БГ! Ние идваме? “ и Българска социалистическа партия във връзка с третия мандат.

Това би бил шансът да има кабинет с ориентиран мандат, с небосвод от 6-8 месеца, който да реши най-неотложните проблеми на българските жители “.,каза тя

В изказването си по-рано през днешния ден, че няма да оферират проектокабинета на „ ИТН “ за гласоподаване, водачът на партията Слави Трифонов сподели, че „ няма да подкрепим нито партиите на статуквото за идващ кабинет, нито „ Демократична България “, нито „ Изправи се БГ! Ние идваме! “.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР