Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов ще бъде разпитан по казуса със заплахите на Кирил Петков срещу министър Йоловски

Председателят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов ще бъде разпитан по проблема с отправените закани против министъра на електронното ръководство Александър Йоловски, свързани с възлагане на публични поръчки за стотици милиони левове, заяви Българска национална телевизия. Сигналът беше подаден от " ИТН ".

Два дни преди първия тур на локалните избори, по време на председателски съвет в Народното събрание стана ясно, че Йоловски e съобщил за оказан му напън от Кирил Петков и депутата от " Демократична България " Божидар Божанов. По-късно стана ясно, че министърът на електронното ръководство и фамилията му са с защита.

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отхвърли да е оказвал напън върху министъра на електронното ръководство Александър Йоловски за възлагане на публични поръчки.
От прокуратурата оповестиха, че е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по работа против длъжностно лице от Министерството на електронното ръководство, в хода на което се проверява и упражняван ли е напън.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР