Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Има ли премиерът панталони? Горещи думи на Тошко Йорданов

Председателят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов разгласи, че депутати от партията са били атакувани от премиера Кирил Петков и негови сътрудници.

" Кирил Петков продължава да тормози наши депутати да напущат партията. Днес до момента в който течеше дебата за Никола Минчев, Кирил Петков, седейки там на столчето, се счупи да написа СМС-и на един от нашите депутати. Няма да ви кажа на кой.

Човекът няма проблем, просто е аморално премиера до момента в който ние обсъждаме оставката, което е естествена процедура, да стои вътре и да праща СМС-и на наш народен представител. Защо не отидете да питате Кирил Петков. Нека да си покаже телефона.

Кирил Петков и ПП-тата, в това число отцепниците, отпред с Радостин (бел.а. Василев) тормозят депутати, плашат ги, в това число вътре в Народното събрание. Ходят като мутри, сядат до някои от нашите депутати, пуфтят им, споделят им " Какво вършиме тука, махайте се ". Това е толкоз... еди какво си държание, което е друго от мъжко. Да плашат дами. Какво да ви кажа ", съобщи пред медиите Йорданов.

" Ако тия от Политическа партия бяха мъже по дух, а не по панталони, в случай, че обединението е разграничена, щяха да влязат в Народното събрание и да си подадат оставките и да почне нов кръг на договаряния. Дори не беше изключено четирите партии още веднъж да създадем коалиция и държавно управление. Но те не са мъже. Те са вкопчени във властта и пискат.

Сега даже и да купят депутати какъв брой ще изкарат, даже и четири години да изкарат... Ние в случай че бяхме мафия те какво вършат в коалиция с нас?  Познавате Слави Трифонов, чиято кариера е предходна по малкия екран. По-скоро има много въпроси за тези двамата и за техните финансови кръгове, другари, планове ", сподели още Тошко Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР