Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова е номинирана

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова е номинирана
Коментари Харесай

ГЕРБ официално номинира Десислава Атанасова за конституционен съдия – ВИДЕО

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова е номинирана за парламентарен арбитър. Това разгласи в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той посочи, че Атанасова работи интензивно в последните девет Народното събрание, взела участие е във всички парламентарни комисии и има извънреден юридически опит.

„ Аз съм безусловно уверен, че тя ще се оправи добре “, съобщи Борисов.

Председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС става самият Борисов. Според водачът на ГЕРБ не би трябвало да се приказва за нови вицепремиери след ротацията.

„ По съглашение имаме доста ясни правила с сътрудниците – двете съществени фигури в изпълнителната власт са Денков-Габриел, при ротацията е същото. За вицепремиери нови и каквито и да са били внезапни придвижвания, смятам, че не би трябвало да се приказва, тъй като всичко е доста нежно и би трябвало доста деликатно, единствено при единодушие, да се вършат промени “, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Срещата през днешния ден не беше лидерска, а работна. Утре ще се причислят сътрудника Денков, Мария Габриел. Трябва да сме подготвени преди 6 март, с цел да отидем с подготвен кабинет при президента Радев “, посочи той.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР