Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов се срещна с представители на мозъчните тръстове на Републиканската и Демократическата партия на САЩ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов организира своите обичайни срещи с управителни представители на мозъчните тръстове на Републиканската и Демократическата партия на Съединени американски щати.

По време на срещите във Вашингтон бяха показани целите на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през първата половина на 2018 година От американска страна беше изказана доста висока оценка за включването на Западните Балкани измежду главните цели на българското председателство. В момента представянето на ясна европейска вероятност пред тези страни е от основна значимост. Беше декларирано, че България, посредством участието й в Европейски Съюз и НАТО, е позитивен образец за целия район.



По време на срещите беше особено изтъкнато, че би трябвало да се употребява всяка опция за извеждане на нови евроатлантически вероятности пред страните от Западните Балкани. За тази цел бяха контрактувани съответни взаимни действия и планове сред американските аналитични звена, Политическа партия ГЕРБ и европейски фондации. Тези събития ще бъдат извършени в границите на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов употребява опцията и срещна американската страна с резултатите от последните парламентарни избори у нас през месец март 2017 година, както и с напъните и триумфите на българското държавно управление в региона на външната политика и икономическото развиване. От американска страна беше изказано високо мнение за напъните на българското държавно управление в тези области.

Утре срещите на Цветан Цветанов във Вашингтон не престават по стратегия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР