Председателят на парламентарната група на Георги Свиленски, председателят на Комисията

...
Председателят на парламентарната група на Георги Свиленски, председателят на Комисията
Коментари Харесай

БСП се срещна с ББК “Пътища” в НС


Председателят на парламентарната група на Георги Свиленски, ръководителят на Комисията по превоз в Народното събрание Борислав Гуцанов, зам.- ръководителят на парламентарната група на левицата Драгомир Стойнев и депутатите от Петър Кънев и Манол Генов се срещна с Управителния съвет на Българска браншова камара “Пътища ” по тяхно искане, оповестиха от пресцентъра на.

На него участва и Страхил Ангелов. От браншовата камара показаха задоволство, че левицата незабавно се е отзовала на тяхното искане, и че постоянно са обърнати с лице към развиването на българската стопанска система и в частност за развиване на инфраструктурата на страната.

Те се застъпиха за тезата, че е належащо да бъде направена незабавна смяна в Закона за публичните поръчки, в частта му за индексация на подписаните контракти. Това е належащо с оглед извънредно бързото повишаване на цените на огромна част от строителните материали, и в случай че не бъде направена индексация има действителна заплаха да бъдат неусвоени отпуснати стотици милиони европейски средства, както и да не бъдат приключени основни обекти за инфраструктурата на страната.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР