Председателят на парламентарната група Даниела Дариткова коментира пред БНР, че

...
Председателят на парламентарната група Даниела Дариткова коментира пред БНР, че
Коментари Харесай

ГЕРБ са готови да се срещнат с протестиращите, за да коментират промените в Конституцията

Председателят на парламентарната група Даниела Дариткова разяснява пред БНР, че ГЕРБ са подготвени да се срещнат с протестиращи те, с цел да обсъдят техните хрумвания за промени в Конституция та и излизане от рецесията. Партията единствено че чака недоволните да излъчат законно посланичество за тази среща. 

  " Да излъчат законно посланичество, което комуникира предложенията, които митингът има за излизане от обстановката " сподели Дариткова и добави, че " демократичните претенции и права би трябвало да се осъществят без да пречат на реализирането на демократичните права на всички останали жители. "

Даниела Дариткова разяснява по отношение на бързото внасяне на плана за нова конституция: " Относително бързото внасяне на този план е обвързвано с изказванията, че целим да бавим процедурата " и с това Дариткова изясни несъвършенствата на текста. На въпроса кои са създателите на текста, импортиран от ГЕРБ , Даниела Дариткова не назова имена. " Нямам терзания да ги назова, само че няма да назова имена, тъй като мога да изпусна някое, сподели ръководителят на парламентарната група. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР