Председателят на парламента Вежди Рашидов даде 15-минутна почивка след като

...
Председателят на парламента Вежди Рашидов даде 15-минутна почивка след като
Коментари Харесай

Скандал в Народното събрание заради въглищните централи

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов даде 15-минутна отмора откакто напрежението в пленарна зала ескалира поради изявления на народните представители от „ Възраждане “ Искра Михайлова и Цончо Ганев и Георги Гьоков от Българска социалистическа партия, съобщи БГНЕС.



Искра Михайлова съобщи, че хората от въглищните райони на България изпитват неустановеност поради закриването на въглищните централи и акцентира, че народни представители от старозагорския многомандатен регион са получили предложения на имейлите си предложения за предоговаряне и изискванията за закриването на въглищните централи.

Георги Гьоков излезе на парламентарната естрада и сподели, че са се изрекли неистини, които персонално го засягат като депутат от 27 МИР Стара Загора и като пореден бранител на комплекса „ Мини Марица Изток “. По думите му всичките му изказвания са в тази посока в Народно събрание. „ Това, че някой излиза и споделя, че съм поканен на някаква среща, не дава отговор на истината “, безапелационен е той.

Цончо Ганев от своя страна съобщи, че схваща, че някогашният министър от четворната коалиция на Кирил Петков, Корнелия Нинова, Слави Трифонов, поради преклонната си възраст, няма опция да си преглежда имейлите.

„ Но доста хубаво ще бъде най-малко един някогашен министър да има обикновена софтуерна просветеност, тъй като друга няма, само че да си види имейла, да си види поканата, тъй като бяха поканени освен представители на Българска социалистическа партия, които гласоподаваха „ въздържал се “ – това значи закриването на ТЕЦ-овете и Българска социалистическа партия работи за това “, счита той. „ Поканен сте, по тази причина недейте да лъжете “, сподели още Ганев.

След тези изявления народните представители от двете политически обединения се събраха към парламентарната естрада.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР