Председателят на парламента и депутат от ГЕРБ Цвета Караянчева смята,

...
Председателят на парламента и депутат от ГЕРБ Цвета Караянчева смята,
Коментари Харесай

Караянчева: Борисов преобрази България, гледаме си работата

Председателят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева счита, че в този момент не е най-хубавият миг за предварителни избори.

" Искат длъжностен кабинет. Няма проблем, само че в тази обстановка би трябвало да има парламент, с цел да може да се одобряват закони, които са нужни за битката с ковид ", сподели тя, представена от " Фокус ".

" Искам да ви предам специфични поздрави от нашия ръководител на партията, господин Борисов Борисов. Това, което той с екипа си направи за България през последните 10 години никой не го е правил в годините на по този начин наречения преход. Всички виждаме, че България се преобрази. България към този момент има пътища. Знам, че се строи тук и вашия път. Всичко това е в резултат на средства, които са събрани в хазната, на добра данъчна политика, битка с контрабандата ", сподели тя пред симпатизанти на ГЕРБ в Димово.

Партийната философия като " разбирам те, брат, но нямам опция да ти оказа помощ "

Караянчева изясни още, че през годините, в които е политик, е схванала едно - " от време на време положителната дума, прави чудеса ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР