Председателят на организационния комитет на бала Кристофър Аркет няколко пъти

...
Председателят на организационния комитет на бала Кристофър Аркет няколко пъти
Коментари Харесай

Лорд Минчев и лейтенант Грубър заедно на Имперския бал в Лондон

Председателят на организационния комитет на бала Кристофър Аркет няколко пъти разгласи името на лорд Минчев, като част от благотворителите и гостите на събитието, чиито кралски почетен патрон е принц Майкъл ъф Кент- внук на крал Джордж Пети и първи братовчед на кралицата на Англия Елизабет Втора.

Британското висше общество се възхити на българския представител на Имперския зимен бал в частен клуб Caledonian в сърцето на Лондон – лорд Евгени Минчев. Част от организационния комитет и правилен последовател на благотворителната идея на бала за деца, той блесна с изключителния си жанр, съпроводен от артистът Гай Сайнър.

Британско- американската звезда от сериала Ало ало, прочут от ролята си на лейтенант Грубър, е някогашен другар на българския Пи Ар и благотворител и чест посетител на неговите балове в България и Лондон. Престижният частен клуб в сърцето на английската столица одобри още принцесите Марина Лобанов- Ростовски – уредник на бала, принцеса Олга Романов, лейди Колин Кембъл, сър Питър Колман, посетители от Шотландия и Япония, локална аристокрация… По време на бала, на търг бяха продадени картини на известни класици, измежду които Пабло Пикасо.

Всички посетители бяха осведомени за идния Британско Български Бизнес Бал, който ще се състои на 11 октомври в частен клуб Mosimann’s в Лондон. Повечето от гостите на Имперския бал бяха облечени в униформите си, като носеха медали а дамите- тиари. Основните цветове на облеклата варираха сред формалното черно, бяло за дамите и кремаво. Лейди Колин Кембъл- биограф на принцеса Даяна и на кралското семейство, разчупи стилната рутина и се появи в алено.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР