Председателят на НС Никола Минчев обслужи по най-грозния начин премиера

...
Председателят на НС Никола Минчев обслужи по най-грозния начин премиера
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Председателят на НС обслужи Петков по най-грозния начин

Председателят на Народно събрание Никола Минчев обслужи по най-грозния метод премиера Кирил Петков с отхвърли си да организира закрито съвещания по тематиката за ветото върху започването на договаряния по присъединението на РСМ към Европейски Съюз. Такава позиция изрази пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов, като добави, че Минчев е скрил от българите " осъщественото национално изменничество ".

Той уточни, че ръководителят на Народно събрание погазва конституцията и правилника на Народното събрание.

" Г-н Минчев досега, когато взимаше решенията самичък и по персонално разбиране, постъпваше вярно. Когато обаче реши да обслужи Кирил Петков и да скрие националните предатели, потъпка правилника на Народно събрание и Конституцията. " – разяснява Ангелов.

По думите му, рухването на ръководителя на Народно събрание не е казус, а е обикновено при държавна рецесия:

„ Това не се случва за първи път в българския парламент - по този начин си отиде Огнян Герджиков, по този начин си отиде и Стефан Савов. Падането на ръководителя е обикновено, когато имаме държавна рецесия, когато властта няма национално посланичество. "

„ Щетите, които тази власт нанесе, ще останат непоправими за доста дълго време “, означи депутатът.

Костадин Ангелов съобщи, че към този момент не са водени договаряния Ива Митева още веднъж да стане ръководител на Народно събрание.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР