Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова е имала среща

...
Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова е имала среща
Коментари Харесай

Нинова представи Визия за България пред посланици

Председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е имала среща с посланиците на страните-членки на Европейски Съюз, оповестиха от пресцентъра на партията.

Корнелия Нинова е показала плана на " Визия за България ". Тя е подчертала върху главните национални цели, залегнали във Визията - демографска рецесия, обучение и просвета, опазване на здравето, развиване на стопанската система, национална сигурност и битка с корупцията.

Корнелия Нинова е срещнала посланиците с позициите и дейностите на Българска социалистическа партия, като най-голяма опозиционна мощ, предвид на настоящата политическа обстановка в страната и в Европа.

Обсъдени са били настоящи тематики и въпроси от националния, европейския и интернационален дневен ред, измежду които провокациите пред които е изправен Европейски Съюз, мигрантската рецесия, развиване на енергетиката, цели във външната политика на България, свободата на словото и отбрана на човешките права.

От страна на Българска социалистическа партия в срещата са взели участие още зам.- ръководителите на Българска социалистическа партия Деница Златева и Кирил Добрев, зам.-председателите на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков и Георги Свиленски, както и секретарят на ПГ Кристиан Вигенин.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР