Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Караянчева изрази своите съболезнования към близките и роднините на академик Воденичаров

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати писмо до околните и роднините на учен Стефан Воденичаров, в което показва своите и на депутатите в 44-ото Народно заседание най-искрени съболезнования и състрадание във връзка тежката загуба.

С дълбока тъга посрещнах вестта за кончината на огромния български академик акад. Стефан Воденичаров, показва ръководителят на Народното събрание.

Почина акад. Стефан Воденичаров

В писмото Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на отбелязва, че с неуморната си активност като ръководител на Българска академия на науките, министър на образованието и науката, шеф на Института по металознание, уреди и технологии, той оставя трайна следа в развиването на българската просвета.

„ С дългогодишната си изследователска активност акад. Стефан Воденичаров справедливо си завоюва професионален престиж и почитание освен измежду българската научна общественост, само че и отвън рамките на страната “, се показва в писмото.

Ще го запомним като почтена персона, посветила се на науката и вложила познания, опит, сили и сила за просперитета на обществото ни, акцентира ръководителят на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР