Председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев е подал оставка. Това стана

...
Председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев е подал оставка. Това стана
Коментари Харесай

Шефът на КПКОНПИ подаде оставка

Председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев е подал оставка. Това стана ясно по време на днешното съвещание на Народното събрание. Председателят на Народно събрание Цвета Караянчева предложи точката за предварителното му освобождение да бъде включена в дневния ред на депутатите.
Георгиев е подал оставка на 31 юли.
Припомняме, че шефът на КПКОНПИ бе главно настоящо лице в " Апартаментгейт ". Оказа се, към жилището му в София има голяма тераса, усвоена и застроена нелегално.
Не е ясно обаче какви са претекстовете му за оставката.
Това разясниха и депутатите от Българска социалистическа партия в пленарна зала по време на дебатите за освобождението на Пламен Георгиев. Ще решаваме ориста на КПКОНПИ, без да имаме визия за какво е подал оставка, акцентира зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Крум Зарков. Той напомни, че още на 4 април тази година социалистите са предложили предварителното му освобождение.
Парламентът реши да предложения Пламен Георгиев да изясни самичък пред депутатите претекстовете за отдръпването си. Предложението направиха от Българска социалистическа партия, множеството от депутатите го поддържаха.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР