Председателят на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси заяви

...
Председателят на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси заяви
Коментари Харесай

Пелоси настояла пред висши военни да не допускат военни действия от страна на Тръмп


Председателят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси съобщи в петък пред членовете на своята партия, че е разискала с ръководителя на Комитета на началниците на щабовете (КНШ) на въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Марк Мили защитни ограничения за попречване на военни дейности или нуклеарен удар от настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Това оповестява The Washington Post, базирайки се на писмо от Пелоси, която заема третия по значимост пост в държавната подчиненост на Съединени американски щати, до законодателите.

Според изданието тя е разискала с Мили „ вероятните защитни ограничения за недопускане на неуравновесения президент да стартира военни дейности или да получи достъп до кодовете и да разпореди нуклеарен удар “, написа Фокус.

Пелоси и водачът на демократичното малцинство в Сената Чък Шумер по-рано се обърнаха към настоящия вицепрезидент Майкъл Пенс, с цел да го призоват да употребява 25-ата корекция в Конституцията на Съединени американски щати за премахване на Тръмп от властта, само че до момента не са получили отговор. В тази връзка демократите възнамеряват нов опит за импийчмънт на напускащия държавен глава.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР