Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън, R-La., се изказа

...
Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън, R-La., се изказа
Коментари Харесай

Председателят Джонсън казва, че се е изправил срещу Байдън относно десетки мерки, които отслабиха границата: „Вършете си работата“

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън, R-La., се изрече в сряда след среща в Белия дом за границата защита, казвайки на Fox News, че се е изправил против президента Байдън и не разрешава на никого да го „ накара да се подчини на слаби гранични промени.

Джонсън беше запитан в „ Ъгълът на Инграхам “ за това, че демократите наподобява ненавиждат действителното обезпечаване на южната граница и дали той се е появил в Белия дом, квалифициран да бъде уречен да се съгласи с администрацията и желанията на демократите в Конгреса.

„ Никой не е мощен - Въоръжава ме. Казах на президента - погледнах тъкмо през масата от стаята на чиновниците в кабинета и споделих, " Г-н президент, сега имате властта да прекратите тази злополука. Вашите дейности я сътвориха, " “ Джонсън отговори.

Говорителят добави, че е споделил на Байдън, че е документирал 64 случая на дейности на равнище Белия дом или организация, които са основали граничната рецесия.

<...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР