Председателят на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет Малина

...
Председателят на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет Малина
Коментари Харесай

Малина Едрева: ДБ използва мащабната информационна платформа на София за личен пиар

Председателят на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет Малина Едрева упрекна посредством профила си във Facebook сътрудниците си от " Демократична България ", че не са спазили обещанието си да довършат гратис новия уебсайт за просвета и туризъм " Ти си София ".
Публикуваме мнението на Едрева без редакторска интервенция:
Винаги съм имала непоносимост към политиканстването в комбиниране с пиар акции поради самите акции. Поредната проява на сходно политиканстване беше отправена от „ Демократична България “ във връзка напълно нов план за града ни – платформата „ Ти си София “.
Платформа, посредством която всеки бизнес или културен оператор ще може да показа себе си в града, и то гратис. Зад тази платформа стоят напъните и желанията на доста хора от разнообразни групи на нашето общество. В тези дни на рецесия и възобновяване след нея, тя е опция за бизнеса и културата, които са най-силно наранени от изключителната обстановка.
Изтърпях, дружно с сътрудниците от останалите политически групи, които са и съвносители на отчета за старта на платформата, цялата реторика на Демократична България в познатия жанр: „ всичко и всички са неприятни, непрофесионалисти и харчат нашите пари, единствено ние разбираме и тук това е нещо, което не е.. ние знаем по какъв начин и сме най-хубавите “.
Върхът на политиканстването беше, че след спор на сесия на СОС по тематиката, прочетох,че от Демократична България предложили да създадат плана по платформата без пари.


И одобрих. Потърсих ги незабавно и насочих покана за среща, с цел да обсъдим съответен проект за деяние по работа, която паритята декларира,че ще свърши против 0 лв.. Отговор няма и до през днешния ден. Едно е да се тупаш в гърдите гръмко, че ще работиш гратис. Друго е да го направиш! Но почтено казано нямам предпочитание да мълча до момента в който някой симулира, че работи!
И прочее, най-после благодаря Демократична България. От цялото им безсмислено говорене има нещо хубаво – платформата „ Ти си София “ няма да има потребност от реклама! Направиха я гратис!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР