Председателят на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и Николай

...
Председателят на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и Николай
Коментари Харесай

Мая Манолова и Отровното трио подписаха споразумение за общо явяване на изборите

Председателят на гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова и Николай Хаджигенов от Отровното трио подписаха съглашение за общо явяване на идващите парламентарни избори.

На брифинг след подписването на съглашението Мая Манолова съобщи, че целят да се образува същинско болшинство в Народното събрание, което да прави промени.

Снимка: Ладислав Цветков

„ Ние от двете обединения гледаме в бъдещето и е време с жителите да оставим Бойко Борисов в предишното, тъй като до момента в който хората създават най-модерни ваксини, Борисов в двора на пловдивска болница се чудеше 45-годишният ЗИЛ дали е камион или ледник. Време е да оставим Борисов дружно с хладилника в предишното “, сподели още Манолова.

Снимка: Ладислав Цветков

Триото и „ Изправи се.БГ “ са се договорили за няколко съществени точки в съглашението, измежду които обезпечаване на почтени избори, взаимно присъединяване на идния избор, старания за основаване на болшинство, разработване на обща управническа промяна и основаването на специфична комисия, която да направи проверка на интервала на ръководство на Бойко Борисов.

„ Това е стъпка към разчупването на политическите стандарти. Единственото, което можем да създадем е да се съберем всички дружно “, сподели Николай Хаджигенов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР