Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер проведе разговори с премиера

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер проведе разговори с премиера
Коментари Харесай

Възможни са промени в политическата декларация, обявил Юнкер пред Мей

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер организира диалози с премиера на Англия Тереза Мей в Брюксел за Брекзит, написа " Гардиън ".

От известието след срещата стана ясно, че двата екипа ще продължат договарянията , само че не се чака някакъв пробив за Брекзит преди края на февруари.
 Корбин изпрати писмо на Мей с настояванията на лейбъристите за Брекзит
Корбин изпрати писмо на Мей с настояванията на лейбъристите за Брекзит

Иска придържане към разпоредбите на митническия съюз

Премиерът е описал подтекста в английския парламент и претекстовете за гласуването в Камарата на общините да се търси правнообвързваща смяна в изискванията на защитния механизъм . Тя е споделила няколко разновидността по този въпрос в подтекста на съглашението за Брекзит.

Юнкер е повторил, че 27-те страни членки на Европейски Съюз няма да предоговарят съглашението за Брекзит с Лондон, защото съставлява уравновесен компромис сред Общността и Обединеното кралство. Председателят на Европейска комисия е отбелязал, че могат да бъдат направени промени в политическата декларация за бъдещите връзки сред Европейски Съюз и Англия, само че решението ще би трябвало да бъде утвърдено от Европейския парламент и 27-те страни членки.

Допълва се, че двамата са провели градивни договаряния . Те ще се срещнат още веднъж преди края на февруари.
 Туск даде обещание „ особено място в ада” на поддръжниците на Брекзит
Туск даде обещание „ особено място в пъкъла ” на поддръжниците на Брекзит

Чудя се по какъв начин наподобява специфичното място в пъкъла за тези

От известието не излиза наяве Мей дали е получила някакви отстъпки за защитния механизъм за Ирландия , което би означавало, че министър председателят на Англия ще се върне в страната си с празни ръце.

Журналисти означават, че известието погребва по този начин наречения " Компромис Малтхаус " за Брекзит . Предложението планува удължение на преходния интервал с още една година до 2021 година, с цел да има повече време за договаряния сред Лондон и Брюксел за реализиране на комерсиално съглашение, в това число и промени в защитния механизъм.
 Брекзитът се отсрочва за 24 май?
Брекзитът се отсрочва за 24 май?

Таен проект на английското държавно управление

Пред централата на Комисията беше проведена проява на акцията " People`s vote ", която приканва за втори референдум за Брекзит.
 Снимка 405221
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР